Siste sonerenn ble arrangert i Vestvatn 14.mars

Siste sonerenn i 2010 sesongen ble idag arrangert av Misvær IL. Flott avslutning i et nydelig vintervær. Etter rennet ble dagens premier utdelt av arrangøren. Sonekontakten delte etterpå ut årets Cup-premie for dem som har deltatt på 3 eller 4 sonerenn i vinter. 15 gutter og jenter fra Stormfjell fikk utdelt premie og vi ble dermed største klubb i sonesamarbeidet. Vi er fornøyd med innsatsen og håper på enda bedre oppslutning neste sesong.

Tove Johansen, Christian Jørgen Rasmussen, Andre Navjord, Lise Rønnåbakk, Daniel Kristensen, Jørgen Navjord, William Øvernes, Eirik Johansen, Iselin Steffensen, Sigrid Laukslett, Ronja Kristensen, Christian antonsen og Harald Laukslett. Ingeborg Øvernes fikk også Cup-premie men var ikke til stede da bildet ble tatt.

zp8497586rq