Helgas renn: Kretsrenn på Russånes og Norges-Cup på Hadeland.

Heimhugdilten avlyst pga. kulde. Christian, Ingeborg, William, Lise, Tom Emil og Christian Jørgen er dem som er påmeldt fra klubben til å delta på helgas kretsrenn som arrangeres på Russånes. Heimhugdilten arrangeres i klassisk stil.  Andre’ deltar på årets første Norgescuprenn for juniorer som arrangeres på Lygna i Gran kommune på Hadeland. Her skal det konkurreres i 3 dager. Vi ønsker alle våre løpere lykke til i helgas renn.

STERKT LØP AV ANDRE !
På 10 km fristil gikk Andre inn til en sterk 62. plass, i konkurranse med 150 løpere i 18-årsklassen. Han var 2.29 bak vinneren, og tredje beste løper fra Nordland og femte i Nord-Norge. Vi gratulerer, og ønsker lykke til med resten av helga ! Nr. 89 på sprinten og 112 på klassisk søndag. Resultatlister

No Comments

Post a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.