Hektisk skihelg på Fauske og i Vestvatn.

Arrangementet startet med sprint fredag kveld på Fauske. Raske løyper på skarpt føre. Våre løper var stort sett fornøyd med sine løp, selv om det knakk et par skistaver i løpet av kvelden- Arrangementet fortsatte lørdag med skiatlon (skibytte) samme sted. Et ufyselig vær med regn og vind som gikk over til sludd i løpet av ettermiddag skapte vanskelige og til dels tunge forhold lørdag. Knut sin festemiks fungerte godt på det vanskelige føret med totalt sett var ikke løperne like fornøyde som under fredagens sprint. Søndag ble Tour de ski Salten avsluttet med fristilrenn opp slalombakken i Vestvatn. Våre løpere var godt fornøyd med dagen. William sto nok for klubbens beste prestasjon denne helga da han gikk inn til 6 plass av 14 løpere opp bakken i Misvær.

Resultater fredag. Resultater lørdag. Resultater søndag. Sammenlagt
Bildeserie Avisa Nordland Fredag  
  Bildeserie Avisa Nordland Fredag Bildeserie Avisa Nordland søndag

No Comments

Post a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.