Fjell-løypa klar !

Mandag morgen/formiddag 18.februar blir det kjørt løype med tråkkemaskin fra tunnelen til Lurfjell og ned til lysløypa via Langvatn. God fornøyelse !

Det vil bli merket og tråkket mot Stabbursdalen i løpet av kort tid, men blir dessverre ikke klar i vinterferien. Det arbeides også med skogsløype/renneløype ned Larsoslia, med innkomst like nedenfor lysløypa. Det er litt lite snø her, men vi håper å kunne kjøre denne traseen så snart som mulig.
Følg med på stormfjell.no for info.

zp8497586rq
zp8497586rq

3 Comments

 • Svein H. Hedenstad

  18. februar, 2013 at 09:09

  Hei! Dette er spennende og gode nyheter!! Kan noen beskrive hvor løypa er planlagt opp mot Stabbursdalen? Jeg har hytte på nedsiden av veien ved Røde Kors hytta og er spent på hvilken side av Rishågen løypa er tenkt lagt. Hadde vært supert med to spor forbi hytteveggen 🙂

 • knut

  18. februar, 2013 at 10:35

  Løypa mot Stabbursdalen blir som i fjor fra tunnelen. I tillegg arbeider vi nå med ei renneløype ned fra tunnelen, langs veien gjennom hyttefeltet sør for Røde-korshytta, og videre ned langs sørsiden av Rishågen og ender ved den nederste knappsvingen nedenfor lysløypa. Det blir nok ikke løype fra Rishågen mot stabbursdalen i år grunnet et par vanskelige passasjer. Mulig at den traseen kan kjøres med skuter.

 • Svein H. Hedenstad

  18. februar, 2013 at 10:46

  Takk for svar! Det høres veldig bra ut. Da får vi trasé fra hyttefeltet og opp på fjellet 🙂 Det vil kanskje også være mulig å lage en trasé fra lysløypa og opp mot Røde Kors hytta og hyttefeltet via nord- og østsiden av Rishågen? Da får man koblet løypa gjennom hyttefeltet med lysløypetraséen..