REINHORNRENNET BLIR ARRANGERT PÅSKEAFTEN !!

Reinhornrennet og stomfjell

 

Rennledelsen har besluttet at Reinhornrennet 2015 arrangeres påskeaften, den 4.april. Været ser bra ut og værmeldingen er lovende for at både vei og parkeringsplass skal holde seg godt. Vi har nå fått de nødvendige tillatelsene i orden, og løypa vil bli preparert daglig utover påska, og vi kan love gode forhold.

Vi håper at mange vil ta turen til Tollådalen påskeaften ! Minner om at de som var påmeldt  fortsatt er påmeldt, mens  nye løpere kan melde seg på helt  fram  til renndagen , uten ekstra påmeldingsavgift. ( Se info under.)

påmelding:

E-post: reinhornrennet@online.no
Tlf/sms: 952 54 842 (Astri Aspmo)
41 55 76 22 (Marius Christensen Aspmo)

 

Spørsmål du kanskje har nå

  • Jeg vil gå påskeaften, og var påmeldt til palmesøndag. Må jeg melde meg på igjen? Nei, du trenger ikke å melde deg på igjen.
  • Jeg var påmeldt, men kan ikke gå på påskeaften. Hva nå? Ta gjerne kontakt med oss på e-post til reinhornrennet@online.no for å melde fra at du ikke kan komme. Dersom du har betalt startkontingenten, og ønsker å få den refundert, kan du fylle ut dette skjemaet
  • Jeg var ikke påmeldt, men jeg vil gjerne gå påskeaften. Kan jeg det? Velkommen! Vi tar i mot påmeldinger til reinhornrennet@online.no fram til fredag, og det blir også mulig å melde seg på på renndagen. På grunn av alle forviklingene tar vi ikke den vanlige femtilappen ekstra for etterpåmeldinger.

No Comments

Post a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.