NORDLANDSCUP 11. OG 12. FEBRUAR

 

RESULTATLISTE

Lørdag (PDF)

Søndag (PDF)

STARTLISTER

Startlistene for lørdag (PDF)

Startliste for søndag (PDF)

LØYPEKART

Løypekartene er nå klar, og de finner du her.

Løypene vil være åpne på fredag ettermiddag og kveld( til ca 21.00), samt lørdag morgen. Det er lys store deler av løypa, bortsett fra en del av 5-kilometeren. Hodelykt kan være lurt hvis dere skal gå gjennom5-kilometeren løypa fredag kveld, men fullmånen vil nok lyse godt opp:)

LAGLEDERMØTE

Vi tenker ikke å avholde ordinært lagledermøte, og håper at informasjonen på klubbens hjemmesider skal være tilstrekkelig. Ved spørsmål ta kontakt med rennleder: Knut Rønnåbakk 47252074

Startlistene blir lagt ut her på hjemmesiden fredag ettermiddag.

PREMIEUTDELING

Premieutdeling lørdag blir på Moldjord skole rett etter løpet. Salg av kaffe/mat. Skola ligger ca 15 km nedover bygda. Rød skolebygning på venstre side av veien.

Premieutdeling søndag blir på stadion.

BETALING

Betaling på kafe på skihytta og premieutdeling kan skje med «Vipps» vi har kode 86259 eller kontanter. (NB! Har ikke kortterminal)

OVERNATTING/ MAT

Vi har ikke mottatt noen forespørsler etter skoleovernatting, så da håper vi alle har ordnet overnatting  på andre plasser.

Hvis noen skulle trenge plass å overnatte ber vi dere ta kontakt snarest.

epost: roennaab@online.no eller tlf. 47252074

Vertshuset på Moldjord har åpent for servering til kl.17.00 på lørdag, her er link til deres FB side. Om dere er et stort følge kan det være lurt og kontakte dem.