Stormfjellrennet 2021

Resultatliste:

Det er i dag onsdag ca 20 grader i løypa i Larsoslia, og værmeldingen tilsier at det skal bli minst like kaldt på lørdag. Gode hjelpere fra Tverlandet og Innstranden trår til og hjelper oss med å arrangere rennet på Bestemorenga i Bodø. Kan nok bli kaldt der også, men der er det nok størst sjanse for at løpet kan bli arrangert.
Ellers blir opplegget som annonsert. Løpet går i klassisk stil. Vi kan bruke deler av Bestemorstua og der vil det være mulighet for å kjøpe noe fra kiosken, og varme seg. Velkommen på renn! Blir godt å komme i gang igjen!

Vi åpner for sonerennklasse for 5-7 åringene. De skal gå 1 km. Start kl 11.30, evt 11.45 avhengig av antall. Påmelding til disse klassene kan skje på e-post til roennaab@online.no


Startliste til rennet:


Klubbvis fordeling