Skisesongen er i gang!

I helga startet snøsesongen for Saltens håpefulle skiløpere, på veien opp mot Ballvannet fra Skihytta i Sulitjelma ble det kjørt opp flotte klassiskspor fra fredag kveld, ca. 12 km tur/retur. André var selvfølgelig på plass og gikk sesongens første skitur, med hodelykt, sammen med skikollega Tobias Thørnquist Jacobsen. Det var flere som bodde på Sulitjelma fjellandsby i helga, og det var mye trafikk i løypene. Lise sesongdebuterte på søndag, og gjorde kanskje lurt i det, siden forholdene da var på sitt beste, med 10-15 centimeter nysnø og nypreparerte spor!

Vi og resten av skimiljøet i Salten håper at forholdene holder seg gode i Sulis, og at det snart kommer nok snø til at lysløypene i resten av landet kan bli preparert. Kanskje allerede til helga, da det første terminlistefestede kretsrennet i Salten etter planen skal gjennom føres i Beiarn

?

No Comments

Post a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.