Trond Kristensen hedret med kulturprisen for 2011.

Trond fikk fredag tildelt Beiarn kommunes kulturpris for 2011. Nestelederen i laget måtte i vinter melde forfall til et styremøte, noe som skjer veldig sjelden. Resten av styret benyttet anledningen til å vedta og foreslå Trond Kristensen som kand

idat til årets kulturpris. IL Stormfjell er meget takknemlig for det arbeidet Trond har gjort for klubben i flere tiår. Trond har vært med i alle deler av lagets drift og har sittet sammenhengende i styret i snart 25 år. Med styrevervet følger det gjerne annet arbeid i klubben og Trond har på en eller måte vært involvert i så godt som alle arrangementer som klubben har vært involvert i, sommer og vinter.

Styret i IL Stormfjell takker for den innsats Trond har lagt ned for laget og håper på et like sterkt engasjement i åra fremover.

No Comments

Post a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.